Pâine de ovăz de arțar ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Această rețetă fără lactate și vegetariană servește 16 și costă 32 de cenți pe porție. O porție conține 122 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați drojdie activă, ovăz de modă veche, făină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Budinci individuale de pâine tartă cu unt de arțar cu sos de caramel de arțar, Pâine de banane cu nucă de arțar cu glazură de arțar, și Afine Zucchini Ovăz Baruri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați ovăzul într-un blender sau robot de bucătărie, acoperiți și procesați ovăzul timp de 6-7 secunde sau până se toacă grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ovăz
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Transferați într-un castron mic; adăugați apă clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se lasa sa stea pana se raceste amestecul pana la 110 -115. Într-un castron mare, dizolvați drojdia în 1/3 cană de apă caldă; adăugați sirop, ulei, sare, amestec de ovăz și 2 căni de făină; bate până se omogenizează. Amestecați suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Sare, Pentru Marginile Paharului
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Întoarceți-vă pe o suprafață ușor înmuiată; frământați până la neted și elastic, aproximativ 6-8 minute.
5
Se pune într-un castron uns, întorcându-se o dată pentru a unge blatul. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Punch aluat în jos. Întoarceți-vă pe o suprafață ușor înmuiată. Formați-vă într-un 9-in aplatizat. pâine rotundă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Punch
7
Așezați într-un 9-in uns. vas de copt rotund. Acoperiți și lăsați să crească până se dublează, aproximativ 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
8
Se unge cu albus de ou; se presară cu ovăz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Ovăz
9
Coaceți la 350 de minute timp de 30-35 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Scoateți din tigaie într-un suport de sârmă pentru a se răci.