Pâine De Ovăz De Arțar
Pâine de ovăz de arțar ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Această rețetă fără lactate și vegetariană servește 16 și costă 32 de cenți pe porție. O porție conține 122 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați drojdie activă, ovăz de modă veche, făină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Budinci individuale de pâine tartă cu unt de arțar cu sos de caramel de arțar, Pâine de banane cu nucă de arțar cu glazură de arțar, și Afine Zucchini Ovăz Baruri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați ovăzul într-un blender sau robot de bucătărie, acoperiți și procesați ovăzul timp de 6-7 secunde sau până se toacă grosier.
Transferați într-un castron mic; adăugați apă clocotită.
Se lasa sa stea pana se raceste amestecul pana la 110 -115. Într-un castron mare, dizolvați drojdia în 1/3 cană de apă caldă; adăugați sirop, ulei, sare, amestec de ovăz și 2 căni de făină; bate până se omogenizează. Amestecați suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale.
Întoarceți-vă pe o suprafață ușor înmuiată; frământați până la neted și elastic, aproximativ 6-8 minute.
Se pune într-un castron uns, întorcându-se o dată pentru a unge blatul. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră.
Punch aluat în jos. Întoarceți-vă pe o suprafață ușor înmuiată. Formați-vă într-un 9-in aplatizat. pâine rotundă.
Așezați într-un 9-in uns. vas de copt rotund. Acoperiți și lăsați să crească până se dublează, aproximativ 45 de minute.
Se unge cu albus de ou; se presară cu ovăz.
Coaceți la 350 de minute timp de 30-35 de minute sau până se rumenesc.
Scoateți din tigaie într-un suport de sârmă pentru a se răci.