Pâine De Ovăz De Arțar

Pâine De Ovăz De Arțar
Pâine de ovăz de arțar ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Această rețetă fără lactate și vegetariană servește 16 și costă 32 de cenți pe porție. O porție conține 122 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați drojdie activă, ovăz de modă veche, făină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Budinci individuale de pâine tartă cu unt de arțar cu sos de caramel de arțar, Pâine de banane cu nucă de arțar cu glazură de arțar, și Afine Zucchini Ovăz Baruri pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați ovăzul într-un blender sau robot de bucătărie, acoperiți și procesați ovăzul timp de 6-7 secunde sau până se toacă grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OvăzOvăz
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Transferați într-un castron mic; adăugați apă clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Se lasa sa stea pana se raceste amestecul pana la 110 -115. Într-un castron mare, dizolvați drojdia în 1/3 cană de apă caldă; adăugați sirop, ulei, sare, amestec de ovăz și 2 căni de făină; bate până se omogenizează. Amestecați suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Întoarceți-vă pe o suprafață ușor înmuiată; frământați până la neted și elastic, aproximativ 6-8 minute.
5
Se pune într-un castron uns, întorcându-se o dată pentru a unge blatul. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Punch aluat în jos. Întoarceți-vă pe o suprafață ușor înmuiată. Formați-vă într-un 9-in aplatizat. pâine rotundă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
PunchPunch
7
Așezați într-un 9-in uns. vas de copt rotund. Acoperiți și lăsați să crească până se dublează, aproximativ 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
8
Se unge cu albus de ou; se presară cu ovăz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
OvăzOvăz
9
Coaceți la 350 de minute timp de 30-35 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Scoateți din tigaie într-un suport de sârmă pentru a se răci.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții16
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista