Pâine De Ouă Împletită
Nu puteți avea niciodată prea multe Rețete evreiești, așa că încercați pâinea de ou împletită. Această rețetă face 16 porții cu 266 calorii, 8g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de făină, ou, miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Funcționează bine ca o pâine ieftină pentru Hanuka. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 31%, ceea ce nu este atât de minunat. Încercați Pâine De Ouă Împletită, Pâine De Ouă Împletită, și Pâine Împletită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 20
Cuptor cu microunde 1 1/2 cani lapte la mare într-un vas de sticlă sigur pentru microunde 2 până la 3 minute sau până la încălzire. Se amestecă drojdia; lăsați să stea 5 minute.
Combinați 5 1/2 căni de făină și sare într-un bol mare; amestecați amestecul de drojdie.
Adăugați scurtarea și următoarele 3 ingrediente. Bateți la viteză mică cu un mixer electric 1 până la 2 minute. Bateți la viteză medie încă 5 minute.
Se presară aluatul cu făină suplimentară și se scoate din castron. (Aluatul va fi foarte lipicios.)
Așezați aluatul într-un castron ușor uns, întorcându-vă spre partea de sus a grăsimii. Opriți cuptorul. Acoperiți vasul cu folie de plastic și lăsați să crească în cuptor 30 de minute sau până când se dublează în vrac.
Scoateți și aruncați folia de plastic.
Puneți aluatul în jos și împărțiți-l în jumătate. Împărțiți fiecare jumătate în 3 porții egale.
Rotiți fiecare porțiune într-o frânghie lungă de 14 inci; prindeți 3 frânghii împreună la un capăt pentru a sigila și împletiți. Repetați cu porțiunile de aluat rămase.
Așezați împletiturile pe o foaie de copt căptușită cu hârtie pergament.
Acoperiți împletiturile cu folie de plastic și lăsați să se ridice într-un loc cald, fără curenți, 25 până la 30 de minute sau până când se dublează în vrac.
Ungeți uniform cu ou bătut și presărați cu semințe de susan, dacă doriți.
Coaceți la 350 timp de 25 de minute sau până la aur. (Un pick de lemn ar trebui să iasă curat.)