Pâine de nucă de scorțișoară a lui Nikki
Nikki scorțișoară nuc pâine necesită aproximativ 4 ore și 15 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 437 calorii. Pentru 97 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Dacă aveți drojdie activă, zahăr, unt și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Nikki Macadamia nuci banane pâine pătrate, Crema de branza Banana nuci Pâine pentru Nikki & ei dulce Sud băiat, și Pâine De Nucă De Scorțișoară.
Instrucțiuni
Puneți făină de pâine, 3/4 cană lapte, 1/4 cană unt nesărat, 1/4 cană zahăr alb, 1 ou, 1 lingură scorțișoară, drojdie și sare în tigaia mașinii dvs. de pâine în ordinea recomandată de producător. Selectați ciclul de aluat și apăsați Start. Când ciclul este complet, scoateți aluatul, dați-l în jos, acoperiți și lăsați să se odihnească timp de 10 minute.
Preîncălziți un cuptor la 275 grade F (135 grade C).
Întindeți nucile pe o foaie de copt și prăjiți până când nucile încep să se rumenească și devin parfumate, aproximativ 45 de minute. Urmăriți cu atenție nucile în timp ce se coace, ard repede. Odată prăjite, puneți nucile deoparte pentru a se răci la temperatura camerei.
Amestecați nucile, zahărul brun, 3 linguri de zahăr alb și 1 lingură de scorțișoară împreună într-un bol.
Adăugați 4 lingurițe de lapte și 1 lingură de unt; se amestecă bine.
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor înmuiată și rotiți-l într-un dreptunghi de 15x12 inci.
Tăiați în trei benzi de 15x4 inci.
Întindeți 1/3 amestecul de nuc în centrul fiecărei benzi. Umeziți și rotiți marginile lungi ale fiecărei benzi împreună peste umplutură și ciupiți pentru a sigila fiecare frânghie.
Aliniați cele 3 frânghii la 1 inch distanță pe o foaie de copt ung. Pentru a asigura o împletitură uniformă, începeți să împletiți în mijloc. Aduceți frânghia stângă sub frânghia centrală, treceți frânghia dreaptă sub noua frânghie Centrală și repetați împletirea până la capăt. Începând din nou la mijloc, treceți frânghiile exterioare peste frânghia centrală, repetând până la capăt. Apăsați coarda se termină împreună și băga pe fiecare parte. Acoperiți pâinea cu o cârpă umedă și lăsați să crească până la dublarea volumului, aproximativ 45 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Bateți apa și oul împreună într-un castron mic. Se amestecă 2 linguri de zahăr alb și 2 lingurițe de scorțișoară împreună într-un castron separat.
Ungeți pâinea cu amestec de ouă și presărați cu zahăr de scorțișoară.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când partea de sus este maro auriu și partea de jos a pâinii sună goală când este atinsă, 20 până la 25 de minute.