Pâine De Măsline

Pâine De Măsline
Pâinea de măsline necesită aproximativ 3 ore și 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 16. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 242 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Mergeți la magazin și ridicați măsline kalamatan, făină de pâine, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 40%. Încercați Pâine de măsline fără frământare / Pane all ' Olive, Pâine De Măsline, și Pâine De Măsline pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți apă, drojdie și melasă într-un bol de amestecare; se amestecă pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Căni De Făină De Grâu4 Căni De Făină De Grâu
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
2
Lăsați să stea câteva minute până când amestecul este cremos și spumos.
3
Adăugați ulei de măsline și sare; se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
4
Adăugați făină, aproximativ o cană la un moment dat, până când aluatul este prea rigid pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
5
Adăugați măsline și ierburi proaspete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ierburi ProaspeteIerburi Proaspete
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
6
Întoarceți aluatul pe o placă ușor făinată. Frământați, adăugând făină după cum este necesar pentru a nu fi lipicios, până când este neted și elastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
7
Se pune într-un vas bine uns și se întoarce pentru a acoperi suprafața aluatului cu ulei. Se lasă să crească până se dublează în vrac, aproximativ o oră sau cam asa ceva.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
8
Puneți aluatul în jos, împărțiți-l în două bucăți și formați-l în două pâini rotunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
PunchPunch
9
Așezați pe foaia de copt unsă . Pulverizați cu apă rece și presărați semințe de susan, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
10
Lăsați pâinile să crească timp de 25 până la 30 de minute.
11
Coaceți la 400 de grade F (205 grade C) timp de aproximativ 45 de minute sau până când sunt maronii și sună goale atunci când sunt bătute pe fund.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 20 m.
Porții16
Scor De Sănătate6
Revista