Pâine De Măsline
Pâinea de măsline necesită aproximativ 3 ore și 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 16. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 242 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Mergeți la magazin și ridicați măsline kalamatan, făină de pâine, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 40%. Încercați Pâine de măsline fără frământare / Pane all ' Olive, Pâine De Măsline, și Pâine De Măsline pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți apă, drojdie și melasă într-un bol de amestecare; se amestecă pentru a se amesteca.
Lăsați să stea câteva minute până când amestecul este cremos și spumos.
Adăugați ulei de măsline și sare; se amestecă.
Adăugați făină, aproximativ o cană la un moment dat, până când aluatul este prea rigid pentru a se amesteca.
Adăugați măsline și ierburi proaspete.
Întoarceți aluatul pe o placă ușor făinată. Frământați, adăugând făină după cum este necesar pentru a nu fi lipicios, până când este neted și elastic.
Se pune într-un vas bine uns și se întoarce pentru a acoperi suprafața aluatului cu ulei. Se lasă să crească până se dublează în vrac, aproximativ o oră sau cam asa ceva.
Puneți aluatul în jos, împărțiți-l în două bucăți și formați-l în două pâini rotunde.
Așezați pe foaia de copt unsă . Pulverizați cu apă rece și presărați semințe de susan, dacă doriți.
Lăsați pâinile să crească timp de 25 până la 30 de minute.
Coaceți la 400 de grade F (205 grade C) timp de aproximativ 45 de minute sau până când sunt maronii și sună goale atunci când sunt bătute pe fund.