Pâine De Mărar De Ceapă
Pâinea de mărar de ceapă durează aproximativ 3 ore și 10 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 163 calorii, 6g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 16. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste Of Home necesită sare, făină de pâine, semințe de mărar și ceapă. 27 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lacto ovo vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 26%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Pâine Cu Aluat De Mărar Și Ceapă, Pâine Cu Aluat De Ceapă Și Mărar, și Pâinea de mărar începe cu aluat de mărar.
Instrucțiuni
În tava mașinii de pâine, așezați primele patru ingrediente în ordinea dată. Într-o cratiță, combinați ingredientele rămase și încălziți doar până la cald (nu fierbeți).
Se toarnă în tigaie. Selectați setarea" pâine albă".
Coaceți conform instrucțiunilor mașinii de pâine.