Pâine De Marmeladă
Pâinea de marmeladă ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. O porție conține 287 calorii, 7g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Dacă aveți la îndemână sare, miere, marmeladă și alte câteva ingrediente, o puteți face. 8 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pâine Cu Marmeladă De Dovleac, Pâine De Maimuță Marmeladă, și Budincă De Pâine Cu Marmeladă De Portocale.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 F. Unt și făină o tigaie de pâine de 9 x 5 inci, asigurându-vă că eliminați orice făină suplimentară.
Într-un castron mare, amestecați făina, praful de copt și sarea. Într-un castron mediu, amestecați laptele, marmelada și mierea.
Bateți amestecul de lapte în amestecul de făină până se încorporează bine. Aluatul va fi destul de gros.
Se toarnă aluatul în tigaie și se netezește blatul.
Coaceți până când pâinea se rumeneste și un tester de tort iese curat, aproximativ 55 de minute.