Pâine de maimuță și gorilă
Maimuță și gorilă pâine ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. Această rețetă face 25 de porții cu 241 calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 15 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, nuci, biscuiți frigorifici cu lapte bătut și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Pâine De Maimuță Grands / Pâine Ușoară De Maimuță {Perfectă Pentru Diminețile De Vacanță!}, Michelle ' s Banana Chocolate Gorilla Bread, și Pâine de maimuță Caramel (AKA pâine cu bule) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Unt și făină o tigaie bundt și pus deoparte. Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Combinați zahărul și scorțișoara.
Tăiați biscuiții frigiderului în jumătate și aruncați amestecul de scorțișoară și zahăr. Topiți 1 băț de unt într-o cratiță și adăugați zahăr brun și aduceți la fierbere; apoi adăugați nuci. Aliniați tigaia bundt cu biscuiți și turnați amestecul de unt peste ele.
Coaceți aproximativ 30 de minute.
Scoateți din tigaie când este încă fierbinte pentru a evita
Unt și făină o tigaie bundt. Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Combinați zahărul și scorțișoara. Separați biscuiții și aplatizați fiecare ușor cu mâna.
Presărați 1/2 linguriță de scorțișoară și amestec de zahăr pe fiecare biscuit.
Așezați un cub de cremă de brânză în centrul biscuitului și pliați în jumătate pentru a semăna cu o jumătate de lună. Topiți 1 băț de unt într-o cratiță și adăugați zahăr brun și aduceți la fierbere; scoateți de pe foc.
Așezați 1/2 cană nuci pe fundul tigaiei bundt și apoi aliniați tigaia cu un rând de biscuiți umpluți cu brânză cremă.
Se presară cu jumătate din amestecul de scorțișoară și zahăr.
Stropiți jumătate din amestecul de unt deasupra și apoi repetați pașii, începând cu nuci.
Coaceți aproximativ 30 de minute.
Scoateți din tigaie când este încă fierbinte pentru a evita lipirea.