Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 272 calorii. Pentru 93 cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 222 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, chimen măcinat, bulion de legume și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este excelent. Încercați Pâine de linte vegană, Ultimate Vegan Linte Nuc Pâine, și Pâine De Orez Și Linte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Spălați lintea și puneți-o într-o oală împreună cu bulionul de legume. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul la mediu-mic și se fierbe, timp de aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite
Linte
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați mai mult bulion sau apă, dacă este necesar
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
3
Între timp, încălziți uleiul într-o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați ceapa și gătiți timp de aproximativ 4 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
5
Adăugați morcovii, ardeiul gras și usturoiul. Gatiti inca aproximativ 3 minute. Pune deoparte.Când lintea este gata, amestecați-le ușor cu un tocător de cartofi sau o furculiță.Se incalzeste cuptorul la 350º F. Într-un castron mare, se amestecă amestec de ceapa, piure de linte, sos de mere, afine, alune, pesmet, coriandru, praf de chili, chimen, cimbru, sare și piper.Tapetați o tigaie cu hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
1 Kg Tortillas De Maíz
Grăsime De Porc înapoi
Linte
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Masher De Cartofi
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Transferați amestecul în tigaia de pâine și apăsați amestecul în tigaie cu o lingură.
Echipamente pe care le vei folosi
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
7
Se amestecă ingredientele glazurii într-un castron mic și se întinde uniform deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Coaceți aproximativ 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Transferați tigaia într-o grătar și lăsați pâinea să se răcească puțin. Rulați un cuțit de masă în jurul marginii tigaiei și întoarceți pâinea pe o farfurie de servire.