Pâine de lapte de lămâie-migdale cu căpșuni balsamice

Pâine de lapte de lămâie-migdale cu căpșuni balsamice
Nevoie de o garnitură vegetariană? Pâinea de lapte de lămâie-migdale cu căpșuni balsamice ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru $1.92 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 505 calorii. 48 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați coaja de lămâie, zară, căpșuni balsamice și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este destul de bun. Încercați Căpșuni cu gheață de lapte și oțet Balsamic, Tort De Lămâie Și Griș Cu Căpșuni Proaspete, și Pâine de tort cu afine cu lămâie cu glazură de zară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Unt și făină 9 x 5 x 2 tigaie metalică de 1/2 inch. Cerneti faina, sarea si bicarbonatul de sodiu intr-un bol mediu. Folosind mixerul electric, bateți 1 1/2 căni de zahăr și unt într-un castron mare până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
Pâine PanPâine Pan
BolBol
CuptorCuptor
2
Adăugați ouă 1 la un moment dat, bătând bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
3
Se amestecă în extract de migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De MigdaleExtract De Migdale
4
Adăugați ingrediente uscate în amestecul de ouă alternativ cu zară în 3 adaosuri fiecare, bătând până se omogenizează bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
OuăOuă
5
Adăugați migdale măcinate și coaja de lămâie și bateți 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De MigdaleFăină De Migdale
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
6
Transferați aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Coaceți tortul până se rumenesc adânc și crăpat deasupra și testerul introdus în centru iese curat, aproximativ 1 oră și 25 de minute. Tort rece în tigaie pe raft 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
8
Între timp, amestecați restul de 1/2 cană de zahăr și 5 linguri de suc de lămâie într-un castron mic până când zahărul se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Așezați raftul pe foaia de copt. Întoarceți tortul pe raft, cu partea de sus în sus. Folosind frigarui sau scobitoare, faceți găuri între 1 și 2 inci pe tot tortul.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
ScobitoriScobitori
FrigaruiFrigarui
10
Periați partea superioară și părțile laterale ale tortului cu toată glazura de lămâie, permițând o glazură să se înmoaie în tort înainte de a peria cu mai multe. Tort rece complet. (Poate fi pregătit cu 1 zi înainte. Acoperiți și păstrați la temperatura camerei.) Felie de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
LămâieLămâie
11
Se servește cu căpșuni balsamice.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CăpșuniCăpșuni
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista