Pâine de lapte de lămâie-migdale cu căpșuni balsamice
Nevoie de o garnitură vegetariană? Pâinea de lapte de lămâie-migdale cu căpșuni balsamice ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru $1.92 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 505 calorii. 48 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați coaja de lămâie, zară, căpșuni balsamice și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este destul de bun. Încercați Căpșuni cu gheață de lapte și oțet Balsamic, Tort De Lămâie Și Griș Cu Căpșuni Proaspete, și Pâine de tort cu afine cu lămâie cu glazură de zară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Unt și făină 9 x 5 x 2 tigaie metalică de 1/2 inch. Cerneti faina, sarea si bicarbonatul de sodiu intr-un bol mediu. Folosind mixerul electric, bateți 1 1/2 căni de zahăr și unt într-un castron mare până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Pâine Pan
Bol
Cuptor
2
Adăugați ouă 1 la un moment dat, bătând bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
3
Se amestecă în extract de migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Migdale
4
Adăugați ingrediente uscate în amestecul de ouă alternativ cu zară în 3 adaosuri fiecare, bătând până se omogenizează bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Bătut
Ouă
5
Adăugați migdale măcinate și coaja de lămâie și bateți 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Migdale
Coaja De Lamaie
6
Transferați aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Coaceți tortul până se rumenesc adânc și crăpat deasupra și testerul introdus în centru iese curat, aproximativ 1 oră și 25 de minute. Tort rece în tigaie pe raft 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
8
Între timp, amestecați restul de 1/2 cană de zahăr și 5 linguri de suc de lămâie într-un castron mic până când zahărul se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
9
Așezați raftul pe foaia de copt. Întoarceți tortul pe raft, cu partea de sus în sus. Folosind frigarui sau scobitoare, faceți găuri între 1 și 2 inci pe tot tortul.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Scobitori
Frigarui
10
Periați partea superioară și părțile laterale ale tortului cu toată glazura de lămâie, permițând o glazură să se înmoaie în tort înainte de a peria cu mai multe. Tort rece complet. (Poate fi pregătit cu 1 zi înainte. Acoperiți și păstrați la temperatura camerei.) Felie de tort.