Pâine De Dovlecei Super Umedă

Pâine De Dovlecei Super Umedă
Pâinea de dovlecei super umedă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de masă de dimineață. Această rețetă servește 8 și costă 91 de cenți pe porție. O porție conține 275 calorii, 8g de proteine, și 7g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sare, făină, bicarbonat de sodiu și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Cu o lingură scor de 38%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Răsfățați-vă familia și prietenii cu această pâine de dovlecei Super umedă, Tort De Dovlecei Cu Ciocolată Super Umed, și Pâine Cu Banane Super Umedă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un cuptor la 325 grade F (165 grade C). Ungeți 2 tigăi de pâine de 8x4 inci sau 2 tigăi de briose de 12 căni.
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
CuptorCuptor
2
Așezați dovleceii într-o strecurătoare și lăsați-i deoparte să se scurgă într-un castron sau chiuvetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
3
Cerneti faina, scortisoara, bicarbonatul de sodiu, praful de copt si sarea impreuna intr-un castron mare. Creați o fântână în mijlocul amestecului de făină; combinați sosul de mere, vanilia, ouăle, untul, nucile și dovlecelul scurs în centrul fântânii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Sos De MereSos De Mere
ScorțișoarăScorțișoară
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
VanilieVanilie
NuciNuci
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Se amestecă până când toate ingredientele sunt combinate într-un aluat; se toarnă în tigăile de pâine.
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
5
Coaceți pâinile în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, aproximativ 1 oră pentru pâini sau 25 de minute pentru brioșe. Se răcește în tigăi timp de 10 minute înainte de a se îndepărta pentru a se răci complet pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista