Pâinea de dovlecei super umedă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de masă de dimineață. Această rețetă servește 8 și costă 91 de cenți pe porție. O porție conține 275 calorii, 8g de proteine, și 7g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sare, făină, bicarbonat de sodiu și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Cu o lingură scor de 38%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Răsfățați-vă familia și prietenii cu această pâine de dovlecei Super umedă, Tort De Dovlecei Cu Ciocolată Super Umed, și Pâine Cu Banane Super Umedă.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți un cuptor la 325 grade F (165 grade C). Ungeți 2 tigăi de pâine de 8x4 inci sau 2 tigăi de briose de 12 căni.
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine Pan
Cuptor
2
Așezați dovleceii într-o strecurătoare și lăsați-i deoparte să se scurgă într-un castron sau chiuvetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
Bol
3
Cerneti faina, scortisoara, bicarbonatul de sodiu, praful de copt si sarea impreuna intr-un castron mare. Creați o fântână în mijlocul amestecului de făină; combinați sosul de mere, vanilia, ouăle, untul, nucile și dovlecelul scurs în centrul fântânii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Sos De Mere
Scorțișoară
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Vanilie
Nuci
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Se amestecă până când toate ingredientele sunt combinate într-un aluat; se toarnă în tigăile de pâine.
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine Pan
5
Coaceți pâinile în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, aproximativ 1 oră pentru pâini sau 25 de minute pentru brioșe. Se răcește în tigăi timp de 10 minute înainte de a se îndepărta pentru a se răci complet pe un suport de sârmă.