Pâine De Dovlecei Fără Gluten

Pâine De Dovlecei Fără Gluten
Zucchini Pâine fără Gluten ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 471 calorii, 13g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $2.14 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 15 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 25 de minute. Dacă aveți mere, făină de teff, ouă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 61%. Rețete similare includ Pâine Sănătoasă De Dovlecei Cu Ciocolată Dublă (Fără Nuci + Vegan + Fără Gluten!), Pâine De Dovlecei Fără Gluten, și Pâine De Dovlecei Fără Gluten.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie de pâine de 9x5 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțiteFursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
2
Amestecați făina de hrișcă, făina de teff, scorțișoara, bicarbonatul de sodiu, sarea, praful de copt și coaja de lămâie într-un bol. Bateți ouăle, sosul de mere, siropul de arțar, uleiul de nucă de cocos și extractul de vanilie împreună într-un castron mare cu un mixer electric până când sunt bine amestecate. Adăugați treptat amestecul de făină la ingredientele umede, bătând la viteză mică până când aluatul este doar amestecat. Îndoiți ușor dovleceii, stafidele și migdalele în aluat până când sunt distribuite uniform; se toarnă în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De HrișcăFăină De Hrișcă
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Ulei De CocosUlei De Cocos
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Făină De TeffFăină De Teff
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțiteFursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, aproximativ 1 oră. Se răcește în tigăi timp de 10 minute înainte de a se îndepărta pentru a se răci complet pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 25 m.
Porții6
Scor De Sănătate13
Revista