Pâine De Dovlecei Fără Gluten
Pâinea de dovlecei fără gluten este o fără gluten masa de dimineață. Această rețetă servește 10 și costă 84 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 498 calorii. Un amestec de coji de psyllium, făină de orez, amidon de cartofi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este bun. Încercați Pâine Sănătoasă De Dovlecei Cu Ciocolată Dublă (Fără Nuci + Vegan + Fără Gluten!), Pâine De Dovlecei Fără Gluten, și Pâine De Dovlecei Fără Gluten pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți o tigaie de pâine de 9 pe 4 inci.
Răzuirea dovlecelului: radeți dovlecelul într-un bol. Puneți-l într-un strat dublu de prosoape de hârtie. Strângeți apa din dovlecei în chiuvetă. Acest lucru va ajuta pâinea de dovlecei să nu fie prea umedă. Puneți deoparte aproximativ 225 de grame (sau aproximativ 2 căni) din dovlecelul scurs.
Combinând ingredientele uscate: într-un castron mare, combinați amestecul de făină, psyllium, praf de copt, sifon, scorțișoară, nucșoară, cardamom și sare.
Bateți împreună oul, zaharurile, uleiul de măsline, iaurtul și extractul de vanilie.
Finisarea aluatului: puneți dovleceii scursi în lichide și amestecați-le împreună.
Presărați ingredientele uscate peste partea superioară a lichidelor. Folosind o spatulă de cauciuc, pliați ingredientele uscate în umed până când nu rămân semne de făină.
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită. Glisați tigaia în cuptor și coaceți până când partea superioară a pâinii este maro crackly și o scobitoare introdusă în centru iese uscată, 45 până la 55 de minute.
Lăsați pâinea să se răcească în tigaie timp de 10 minute. Întoarceți-l pe un suport de răcire și lăsați-l să se răcească la temperatura camerei înainte de a tăia în el.
Se toarnă toate făina într-un recipient mare. (Magazinele de aprovizionare cu restaurante vând containere mari de plastic care se potrivesc bine acestui scop. De asemenea, puteți folosi un borcan de sticlă mare.) Se agită și se agită și se agită mai tare până când toate făinurile au devenit o singură culoare.