Pâinea de dovlecei fără gluten este o fără gluten masa de dimineață. Această rețetă servește 10 și costă 84 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 498 calorii. Un amestec de coji de psyllium, făină de orez, amidon de cartofi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este bun. Încercați Pâine Sănătoasă De Dovlecei Cu Ciocolată Dublă (Fără Nuci + Vegan + Fără Gluten!), Pâine De Dovlecei Fără Gluten, și Pâine De Dovlecei Fără Gluten pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți o tigaie de pâine de 9 pe 4 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Răzuirea dovlecelului: radeți dovlecelul într-un bol. Puneți-l într-un strat dublu de prosoape de hârtie. Strângeți apa din dovlecei în chiuvetă. Acest lucru va ajuta pâinea de dovlecei să nu fie prea umedă. Puneți deoparte aproximativ 225 de grame (sau aproximativ 2 căni) din dovlecelul scurs.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Cireșe Confiate Suplimentare
3
Combinând ingredientele uscate: într-un castron mare, combinați amestecul de făină, psyllium, praf de copt, sifon, scorțișoară, nucșoară, cardamom și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Amestec De Făină
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
1
Bateți împreună oul, zaharurile, uleiul de măsline, iaurtul și extractul de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
Fripturi De Carne Din New York
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Cireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
2
Finisarea aluatului: puneți dovleceii scursi în lichide și amestecați-le împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
3
Presărați ingredientele uscate peste partea superioară a lichidelor. Folosind o spatulă de cauciuc, pliați ingredientele uscate în umed până când nu rămân semne de făină.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
4
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită. Glisați tigaia în cuptor și coaceți până când partea superioară a pâinii este maro crackly și o scobitoare introdusă în centru iese uscată, 45 până la 55 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Lăsați pâinea să se răcească în tigaie timp de 10 minute. Întoarceți-l pe un suport de răcire și lăsați-l să se răcească la temperatura camerei înainte de a tăia în el.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Se toarnă toate făina într-un recipient mare. (Magazinele de aprovizionare cu restaurante vând containere mari de plastic care se potrivesc bine acestui scop. De asemenea, puteți folosi un borcan de sticlă mare.) Se agită și se agită și se agită mai tare până când toate făinurile au devenit o singură culoare.