Pâine De Dovlecei Din Grâu Integral Cu Scorțișoară

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați pâinea de dovlecei din grâu integral cu scorțișoară. Această rețetă face 32 de porții cu 96 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați vanilie, bicarbonat de sodiu, ouă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 208 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Pâine de dovlecei din grâu integral cu scorțișoară și bucăți de ciocolată neagră, Pâine Cu Banane Cu Scorțișoară, și Scorțișoară Streusel-Pâine De Dovleac Acoperită.
Instrucțiuni
Mutați raftul cuptorului în poziție joasă, astfel încât vârfurile tigăilor să fie în centrul cuptorului.
Încălziți cuptorul la 350 F. F. Ungeți fundul numai cu tigăi de pâine de 2 (8x4 inci) sau tigaie de pâine de 1 (9x5 inci) cu spray de scurtare sau de gătit.
Într-un castron mare, amestecați dovleceii, 1 2/3 căni de zahăr, uleiul, vanilia și ouăle până se amestecă bine. Se amestecă ingredientele rămase pentru pâine; se amestecă bine. Împărțiți aluatul uniform între tigăi de 8 inci sau turnați în tigaie de 9 inci.
Într-un castron mic, amestecați ingredientele de topping cu furculița până se sfărâmă. Pentru pâini de 8 inci, presărați uniform peste aluat în ambele Tigăi. Pentru pâine de 9 inci, presărați peste aluat în tigaie.
Coaceți pâini de 8 inci 50 până la 60 de minute, pâine de 9 inci 1 oră 10 minute până la 1 oră 20 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigăi pe suportul de răcire 10 minute.
Slăbiți părțile laterale ale pâinilor din tigăi; scoateți din tigăi și așezați partea superioară în sus pe raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 2 ore, înainte de feliere. Înfășurați bine și păstrați la temperatura camerei până la 4 zile sau refrigerați până la 10 zile.