Pâine De Dovleac

Pâine De Dovleac
Dacă aveți aproximativ 1 oră pentru a petrece în bucătărie, pâine de dovleac ar putea fi un spectaculos lacto ovo vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 8. O porție conține 443 calorii, 6g de proteine, și 19g de grăsime. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 6832 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Acesta funcționează bine ca un mic dejun foarte preț rezonabil. Această rețetă de la Simply Recipes necesită nucșoară, ienibahar, zahăr și ghimbir măcinat. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, care este improvizabil. Rețete similare includ Pâine de bere de dovleac cu dovleac și unt de miere pentru # FallFest, Pâine Organică De Dovleac EVOO Cu Topping De Semințe De Dovleac, și Piure De Dovleac Proaspăt De Casă Și Pâine De Dovleac.

Instrucțiuni

1
Faceți piureul de dovleac de casă (opțional): pentru a vă face propriul dovleac pur și simplu, tăiați un dovleac mic de zahăr pe jumătate orizontal. Folosiți o lingură mare de metal pentru a răzui semințele și lucrurile cu fir.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De DovleacConserve De Dovleac
(aroma Originala)(aroma Originala)
4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)
2
Așezați jumătățile de dovleac tăiate cu fața în jos pe o foaie de copt căptușită cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(aroma Originala)(aroma Originala)
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
3
Coaceți la 350 de grade F până se înmoaie, aproximativ 45 de minute până la o oră. Se răcește, scoate carnea. Măsurați 1 cană de piure pentru aceste rețete și congelați orice nu utilizați pentru o utilizare viitoare. Sau, dacă lucrați cu bucăți de dovleac, prăjiți-le, fierbeți-le sau aburiți-le până se înmoaie, apoi îndepărtați și aruncați pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(aroma Originala)(aroma Originala)
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Preîncălziți cuptorul și pregătiți tava de pâine: Preîncălziți cuptorul la 350 buc.F (180 buc. c). Puneți în raftul din mijloc al cuptorului. Ungeți interiorul unei tigaie de pâine de 4x8 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Baton De Bomboane De Ciocolata Cu Lapte, RasBaton De Bomboane De Ciocolata Cu Lapte, Ras
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
1
Bateți împreună făina, sarea, bicarbonatul de sodiu, ghimbirul măcinat, scorțișoara, nucșoara și ienibaharul într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De GhimbirPraf De Ghimbir
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
1/2 C Zahăr Granulat (turbinado Sau Zahăr Organic Din Trestie)1/2 C Zahăr Granulat (turbinado Sau Zahăr Organic Din Trestie)
Poate Dieta SifonPoate Dieta Sifon
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
1
Se amestecă dovleacul pur și simplu, zahărul, untul topit, ouăle bătute, 1/4 cană de apă, melasa și coaja de portocală (dacă se utilizează) într-un castron separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
3/4 Lingurita Melasa3/4 Lingurita Melasa
(aroma Originala)(aroma Originala)
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
1
Adăugați ingredientele uscate la ingredientele umede și amestecați până când sunt combinate și nu mai există făină uscată în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
2
Nu amestecați prea mult! Dacă adăugați nuci pecan sau nuci tocate, amestecați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De PecanBucăți De Pecan
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
3
Coace: 
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Se toarnă aluatul în tigaia de pâine și se netezește blatul.
Echipamente pe care le vei folosi
Baton De Bomboane De Ciocolata Cu Lapte, RasBaton De Bomboane De Ciocolata Cu Lapte, Ras
5
Coaceți la 350 F (180 C) timp de 45 până la 60 de minute (în funcție de cuptorul dvs. și de culoarea tăvii de pâine—tigăile întunecate gătesc conținutul mai repede decât tigăile ușoare) sau până când un tester înfipt în centrul pâinii iese curat.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Baton De Bomboane De Ciocolata Cu Lapte, RasBaton De Bomboane De Ciocolata Cu Lapte, Ras
1
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească în tigaie timp de 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Apoi rulați un cuțit de cină contondent în jurul marginilor pâinii de dovleac pentru a o separa ușor de tigaie. Inversați-l pentru a-l slăbi din tigaie și puneți pâinea pe un suport pentru a se răci complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(aroma Originala)(aroma Originala)
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Glazură: dacă folosiți glazura, amestecați împreună într-un castron mediu zahărul pudră, sucul de portocale, coaja și vanilia până se omogenizează. Dacă este prea gros, adăugați puțin mai mult suc. Dacă este prea subțire, mai adăugați puțin zahăr pudră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4
Așteptați până când pâinea de dovleac s-a răcit complet înainte de a stropi cu glazură sau feliere. Bacsis: folosiți un cuțit zimțat pentru a tăia. Mai puține firimituri în acest fel!
Ingrediente de care veți avea nevoie
(aroma Originala)(aroma Originala)
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Pâine de dovleac în meniu? Încercați să împerecheați cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate5
Revista