Pâine de ciocolată densă și neagră
Pâinea de ciocolată densă și neagră ar putea fi doar lacto ovo vegetarian rețeta pe care ai căutat-o. Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 40g de grăsime, și un total de 624 calorii. Această rețetă servește 8. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 30 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână ciocolată, bicarbonat de sodă, zahăr muscovado și alte câteva ingrediente, o puteți face. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se face în aproximativ 1 oră și 10 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o nu atât de spectaculos scor spoonacular de 29%. Rețetă Densă De Cartofi Dulci Cu Portocale Și Ciocolată Neagră, Tort de pâine de cafea cu ciocolată neagră, și Tort de ciocolată dens și delicios sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 190C / ventilator 170C / gaz 5 și asigurați-vă că există un raft gata în mijlocul cuptorului. Ungeți o formă mare de pâine (aproximativ 20 cm lungime, măsurată de la marginea superioară), apoi tăiați o fâșie de hârtie de copt cu câțiva centimetri mai lungă decât lungimea totală a bazei și cele două laturi cele mai scurte. Apăsați-l în cutie. (Când prăjiturile sunt gata, puteți folosi aripile de hârtie de la ambele capete pentru a vă ajuta să le ridicați.)
Puneți untul și ciocolata într-o cratiță mare și încălziți foarte ușor până se topesc, amestecând din când în când. Se răcește timp de 5 minute, apoi se folosește un tel pentru a amesteca iaurtul și vanilia, apoi ouăle și un vârf de sare.
Amestecați făina, zahărul și bicarbonatul de sodă într-un castron mare, strivind cu degetele orice bucăți mari de zahăr, apoi amestecați în amestecul de ciocolată din cratiță până la uniformizare.
Se toarnă sau se pune lingura în cositor, apoi se coace timp de 45 de minute până când crește și strălucește (și probabil cu o crăpătură frumoasă de-a lungul lungimii). Testați dacă este gata, băgând o frigăruie în mijlocul tortului (vezi sfat, mai jos). Se răcește în cutie timp de 15 minute, apoi se întoarce și se răcește complet pe un suport de sârmă.
Puneți smântâna într-o cratiță mică, dați la fiert, apoi adăugați untul și jumătate din ciocolata tocată. Scoateți focul și lăsați să se topească. Se amestecă până se omogenizează și strălucește, apoi se pune lingura peste tort. Se împrăștie cu restul de ciocolată tocată și se servește.