Pâine De Ceapă Franceză

Pâine De Ceapă Franceză
Nevoie de o pâine fără lactate? Pâinea de ceapă franceză ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Pentru 5 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 48 de porții cu 62 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați sare, apă, amestec de supă de ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Supa de ceapă franceză a acoperit pizza și salată de pâine franceză cu vinetă Dijon, Ceapă Pâine Franceză, și Ceapă Pâine Franceză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, dizolvați drojdia în apă caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați 1/2 cană de făină, 2 linguri de zahăr și sare; bate până se omogenizează, aproximativ 1 minut. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
3
Într-un castron mic, combinați apa fierbinte, amestecul de supă, scurtarea și zahărul rămas. Se răcește până la 115.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Curmale Tocate (aproximativ)Căni De Curmale Tocate (aproximativ)
1 Plic (1 Uncie) Amestec De Supă De Ceapă1 Plic (1 Uncie) Amestec De Supă De Ceapă
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Se adaugă în amestecul de drojdie cu 2 căni de făină; se amestecă 1-2 minute. Se amestecă suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
5
Întoarceți-vă pe o suprafață făinoasă; frământați până la neted și elastic, aproximativ 6-8 minute.
6
Așezați într-un vas uns, rotind o dată pentru a unge blatul. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Puneți aluatul în jos; împărțiți în treimi. Formați în pâini; așezați în trei unse 8-in. x 4-în. tigăi de pâine. Acoperiți și lăsați să crească până se dublează, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
PunchPunch
Echipamente pe care le vei folosi
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțiteFursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
8
Se coace la 375 la 30 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Scoateți din tigăi pentru a se răci pe rafturile de sârmă.

Vin recomandat: Bordeaux, Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi), Burgundia Albă

Franceza funcționează foarte bine cu Bordeaux, șampanie și visiniu alb. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Un vin pe care l-ai putea încerca este Chateau Larroque Bordeaux Superieur. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
Chateau Larroque Bordeaux Superieur
Chateau Larroque Bordeaux Superieur
Nuanță granat închis în culoare. Fructe roșii, migdale și alune, cu o aromă slabă de vanilie. Atacul mătăsos, catifelat dezvăluie o aromă plăcută, concentrată, cu o structură bună. Arome de fructe uscate și o combinație de lemn dulce și note prăjite.Amestec: 63% Merlot, 32% Cabernet Sauvignon, 5% Cabernet Franc
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții48
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista