Pâine De Ceapă Elvețiană

Pâine De Ceapă Elvețiană
Pâine de ceapă elvețiană ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 16 porții cu 35 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, ceapă, amestec de rulouri și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Ceapă Pâine Elvețiană, Pâine Elvețiană De Ciuperci, și Bacon Swiss Meat Loaf.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați brânza și ceapa tocată cu conținutul amestecului de rulouri și pachetele de drojdie. Pregătiți amestecul conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rolls MixRolls Mix
BrânzăBrânză
CeapăCeapă
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Întoarceți-vă pe o suprafață făinoasă; frământați până la neted și elastic, aproximativ 6-8 minute. Formați într-un 5-in. minge și așezați pe o foaie de copt unsă. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald timp de 30 de minute sau până se dublează.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Se coace la 375 la 25-30 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Ungeți cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
5
Scoateți-l pe o grătar pentru a se răci.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate0
Revista