Pâine De Ceapă Elvețiană
Pâine de ceapă elvețiană ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 16 porții cu 35 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, ceapă, amestec de rulouri și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Ceapă Pâine Elvețiană, Pâine Elvețiană De Ciuperci, și Bacon Swiss Meat Loaf.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați brânza și ceapa tocată cu conținutul amestecului de rulouri și pachetele de drojdie. Pregătiți amestecul conform instrucțiunilor pachetului.
Întoarceți-vă pe o suprafață făinoasă; frământați până la neted și elastic, aproximativ 6-8 minute. Formați într-un 5-in. minge și așezați pe o foaie de copt unsă. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald timp de 30 de minute sau până se dublează.
Se coace la 375 la 25-30 de minute sau până se rumenesc.
Scoateți-l pe o grătar pentru a se răci.