Pâine De Cartofi-Mărar
Pâinea de cartofi-mărar ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de pâine. O porție conține 136 calorii, 6g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 32 și costă 25 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați făină, lapte cald, ou și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pâinea de mărar începe cu aluatul de mărar, Pâine De Mărar, și Mărar caraway pâine de secară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și sotati 5 minute.
Scoateți din căldură; rece.
Se dizolvă drojdia în lapte cald într-un castron mic; lăsați să stea 5 minute.
Combinați ceapa, cartoful, sarea și brânza într-un castron mare.
Adăugați amestecul de lapte și mărarul; se amestecă până se combină bine.
Puneți ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivel cu un cuțit.
Adăugați 6 căni de făină în amestecul de ceapă; amestecați până se formează un aluat moale. Întoarceți aluatul pe o suprafață înmuiată. Frământați până la neted și elastic (aproximativ 8 minute); adăugați suficientă făină rămasă, 1 lingură la un moment dat, pentru a împiedica aluatul să se lipească de mâini.
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-vă pentru a acoperi blatul. Acoperiți și lăsați să se ridice într-un loc cald (8
40 de minute sau până la dublarea dimensiunii. (Apăsați ușor două degete în aluat. Dacă rămâne indentarea, aluatul a crescut suficient.) Puneți aluatul în jos; acoperiți și lăsați să se odihnească 5 minute.
Împărțiți aluatul în 2 porții.
Rotiți fiecare porție într-un dreptunghi de 14 x 7 inci pe o suprafață ușor făinată.
Rotiți dreptunghiurile strâns, începând cu o margine scurtă, apăsând ferm pentru a elimina buzunarele de aer; strângeți cusăturile și capetele pentru a sigila.
Așezați rulourile, cusăturile laterale în jos, în 2 (9 x 5 inci) tigăi de pâine acoperite cu spray de gătit. Înveliți aluatul cu spray de gătit. Acoperiți și lăsați să se ridice într-un loc cald (8
20 de minute sau până la dublarea dimensiunii.
Preîncălziți cuptorul la 35
Combinați apa și oul, amestecând cu un bici. Periați ușor pâinile cu amestec de ouă.
Coaceți la 350 timp de 40 de minute sau până se rumenesc pe fund și sună gol când este atins.