Pâine De Cartofi Cu Două Semințe
Pâinea cu cartofi cu două semințe necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 172 calorii. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ulei vegetal, sare, sâmburi de dovleac și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 54%. Încercați Pâine slabă cu semințe de mac de lămâie Minny (pâine cu buclă de fructe), Mașină De Pâine Fulgi De Ovăz-Pâine Cu Semințe De Floarea Soarelui, și Pâine cu semințe de țară pentru mașina de pâine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Lingurați ușor făinurile în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Combinați apa și cartoful într-o cratiță; aduceți la fierbere. Gatiti 15 minute sau pana se inmoaie.
Puneți amestecul într-un blender; procesați până se omogenizează. Rezervați 1 1/2 căni de lichid de cartofi; aruncați lichidul rămas de cartofi. Se răcește lichidul de cartof pentru a se încălzi (100 până la 110).
Combinați 1 cană de făină de pâine, lichid de cartofi și drojdie într-un castron mare. Acoperiți și lăsați să stea la temperatura camerei 1 oră.
Adăugați făină integrală de grâu, miere, ulei și sare în amestecul de drojdie. Întoarceți aluatul pe o suprafață făinoasă. Frământați până se omogenizează și elastic (aproximativ 5 minute); adăugați suficientă făină de pâine rămasă, câte 1 lingură, pentru a preveni lipirea aluatului de mâini (aluatul se va simți lipicios).
Așezați aluatul într-o tigaie de pâine de 9 x 5 inci acoperită cu spray de gătit. Acoperiți și lăsați să crească 30 de minute sau până la dublarea dimensiunii. (Apăsați două degete în aluat. Dacă rămâne indentarea, aluatul a crescut suficient.)
Preîncălziți cuptorul la 37
Descoperiți aluatul; periați albușul de ou peste pâine.
Presărați aluatul cu semințe de dovleac și sâmburi de semințe de floarea soarelui.
Coaceți la 375 timp de 30 de minute sau până când pâinea sună goală când este bătută.
Scoateți din tigaie; se răcește pe un suport de sârmă.