Pâine de carne umplută cu parmezan și ciuperci

Pâine de carne umplută cu parmezan și ciuperci
Pâinea de carne umplută cu parmezan și ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 56G de proteine, 44G de grăsime, și un total de 693 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 5,32 USD pe porție. Un amestec de pesmet condimentat italian, parmezan, șalotă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Cu o lingură scor de 62%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Pesto Umplute Pui Parmezan Fleică, Pâine de carne umplută cu brânză și ciuperci, și Dovlecei Umpluți Cu Ciuperci Cu Parmezan Panko Topping pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
2
Topiți untul într-o tigaie antiaderentă la foc mediu; adăugați ciuperci, șalotă și usturoi și sotati 5 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Se amestecă ușor împreună la sol rotund și următoarele 6 ingrediente într-un castron mare doar până când sunt combinate. Formați amestecul într-un dreptunghi de 14 x 10 inci pe o foaie de hârtie de ceară. Se acoperă cu amestec de ciuperci, brânză și roșii, lăsând o margine de 1 1/2 inch pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Teren RotundTeren Rotund
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
4
Roll up, jelly-roll moda, începând de la 1 parte lungă și folosind hârtie de ceară ca un ghid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
5
Așezați ruloul de pâine de carne, cu cusătura în jos, într - o tigaie ușor unsă de 15 x 10 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Coaceți la 350 timp de 1 oră sau până când centrul nu mai este roz.
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
7
Scoateți din cuptor și acoperiți cu topping de bruschetta.
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
8
Lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.
9
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit topping de Bruschetta clasic refrigerat Buitoni. Pentru a face înainte, pregătiți rețeta conform instrucțiunilor prin capacul pasului și răciți 8 ore.
10
Lăsați să stea la temperatura camerei 15 minute. Continuați cu rețeta conform instrucțiunilor.
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista