Pâine De Carne Umplută

Pâine De Carne Umplută
Fleică umplute ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 27G de proteine, 26g de grăsime, și un total de 428 calorii. Pentru $1.62 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sare, ou, carne de vită măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pâine De Carne Umplută, Pâine De Carne Umplută, și Pâine De Carne Umplută pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înveliți interiorul unui aragaz lent de 3 1/2 litru cu spray de gătit și pregătiți slingul din folie de aluminiu.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Aragaz LentAragaz Lent
2
Bateți oul într-un castron mediu. Se amestecă ceapa, pesmetul, ketchup-ul, sosul Worcestershire și sareși piper după gust într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos WorcestershireSos Worcestershire
PesmetPesmet
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
PiperPiper
CeapăCeapă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Adăugați carne de vită măcinată șicombinați bine. Formați - vă în două ovale de 5 x 3 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită MăcinatăCarne De Vită Măcinată
4
Transferați oneoval în centrul aragazului lent pregătit.
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
5
Așezați bilele 4mozzarella uniform în centrul cărnii. Mutați al doilea oval deasupra mozzarella și apăsați în jurul marginilor pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
CarneCarne
6
Se toarnă sosul de roșii peste pâinea de carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De RoșiiSos De Roșii
7
Acoperiți și gătiți la foc mare timp de 3 ore. Pâinea de carne este gătită atunci când un termometru cu citire instantanee introdus în mijlocul pâinii înregistrează 165 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
8
Scoateți capacul, opriți aragazul lent și lăsați pâinea de carne să se odihnească 10 minute. Adunați cele patru benzi ale curelei înspre centru și ridicați pentru a scoate pâinea pe un platou de servire. Slidemeatloaf de pe folie cu o spatulă sau cuțit.
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
CuțitCuțit
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
9
Se servește cald.
10
Retipărit cu permisiunea de la Slow Cooking for Two de Cynthia Graubart, 2013 Gibbs Smith
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista