Pâine De Carne Umplută
Fleică umplute ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 27G de proteine, 26g de grăsime, și un total de 428 calorii. Pentru $1.62 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sare, ou, carne de vită măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pâine De Carne Umplută, Pâine De Carne Umplută, și Pâine De Carne Umplută pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înveliți interiorul unui aragaz lent de 3 1/2 litru cu spray de gătit și pregătiți slingul din folie de aluminiu.
Bateți oul într-un castron mediu. Se amestecă ceapa, pesmetul, ketchup-ul, sosul Worcestershire și sareși piper după gust într-un castron mic.
Adăugați carne de vită măcinată șicombinați bine. Formați - vă în două ovale de 5 x 3 inci.
Transferați oneoval în centrul aragazului lent pregătit.
Așezați bilele 4mozzarella uniform în centrul cărnii. Mutați al doilea oval deasupra mozzarella și apăsați în jurul marginilor pentru a sigila.
Se toarnă sosul de roșii peste pâinea de carne.
Acoperiți și gătiți la foc mare timp de 3 ore. Pâinea de carne este gătită atunci când un termometru cu citire instantanee introdus în mijlocul pâinii înregistrează 165 de grade.
Scoateți capacul, opriți aragazul lent și lăsați pâinea de carne să se odihnească 10 minute. Adunați cele patru benzi ale curelei înspre centru și ridicați pentru a scoate pâinea pe un platou de servire. Slidemeatloaf de pe folie cu o spatulă sau cuțit.
Retipărit cu permisiunea de la Slow Cooking for Two de Cynthia Graubart, 2013 Gibbs Smith