Creveți de sare și piper
Sare și piper creveți este un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 felul principal. Pentru $2.41 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 265 calorii, 16g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Un amestec de ulei vegetal, creveți în coji, sare de mare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea de mare, puteți urma acest fel principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 24%, ceea ce este destul de rău. Încercați Creveți De Sare Și Piper, Creveți cu sare și piper, și Creveți De Sare Și Piper pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați fiecare coajă de creveți pe lungime de-a lungul spatelui cu foarfece, lăsând ultimul segment intact, apoi devein creveți, lăsând coaja la locul său.
Tăiați picioarele cu pene și secțiunea ascuțită a cochiliei deasupra aripioarelor moi ale cozii. Clătiți creveții și uscați bine.
Încălziți uleiul într-un wok sau într-o oală grea adâncă la foc mare până când înregistrează 400 de grade F pe termometrul cu grăsimi adânci. Creveți prăjiți în 4 loturi până când cojile se bulează și creveții sunt roz aprins, 45 până la 60 de secunde (vor fi ușor puțin gătite), revenind uleiul la 400 km f între loturi.
Transferați cu o lingură cu fante pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Turnați cu grijă ulei într-un vas termorezistent (pentru a se răci înainte de a arunca), apoi ștergeți wok curat cu prosoape de hârtie.
Se amestecă împreună sare, piper și pudră de cinci condimente.
Încălziți wok - ul sau o tigaie grea la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi adăugați creveți prăjiți și amestecați condimentele și prăjiți 10 secunde.
* S-ar putea să vă întrebați de ce nu folosim condimentul clasic pentru acest fel de mâncare, ardeiul Sichuan. Ne-ar plăcea, dar condimentul este în prezent interzis de USDA pentru import, deoarece poate avea un cancer de citrice dăunător.