Pâine De Carne Simplă Cu Aragaz Lent

Pâinea de carne simplă cu aragaz lent necesită aproximativ 6 ore și 5 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 311 calorii, 17g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Pentru 93 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați amestecul de supă de ceapă, ouă, carne de vită măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma firimiturile de pâine uscată, puteți urma acest fel principal cu Tarte Cu Nucă De Cocos Fără Lactate Fără Gluten ca desert. Funcționează bine ca un fel principal ieftin. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 34%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Sunday Slow Cooker: Carne De Porc Simplă Cu Aragaz Lent, Pâine De Carne Cu Aragaz Lent, și Pâine De Carne Cu Aragaz Lent.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați cârnați, carne de vită, 1/2 cană ketchup, amestec de supă, pesmet și ouă. Când este bine combinat, formați o pâine pentru a se potrivi cu aragazul lent (rotund sau oval).
Acoperiți și gătiți la căldură scăzută 4-6 ore.
Întindeți 1/2 cană de ketchup rămasă deasupra pâinii de carne cu 30 de minute înainte de servire. Acoperiți și continuați să gătiți la foc mic timp de 30 de minute.