Pâine de carne gătită lent
Pâine de carne gătită lent ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Pentru 3,5 USD per porție , această rețetă acoperă 43% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 45 g de proteine , 20 g de grăsimi și un total de 671 de calorii . Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și luați carne de vită tocată, ardei, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 10 minute . Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 78% . Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Slow Cooked Applesoce , Slow Cooked Corned Beef and Cabbage , și Slow Cooked Beef Chili .
Instrucțiuni
Într-un castron, bate oul și laptele. Se amestecă cuburile de pâine, ceapa, ardeiul verde, sare și piper.
Adăugați carnea de vită și amestecați bine. Modelați o pâine rotundă.
Puneți într-un recipient de 5 litri. aragaz lent.
Întindeți ketchup deasupra pâinii. Aranjați morcovii în jurul pâinii. Curățați o fâșie în jurul centrului fiecărui cartof; pune cartofi peste morcovi.
Acoperiți și gătiți la foc mare timp de 1 oră. Reduceți căldura la minim; se acopera si se gateste inca 7-8 ore sau pana cand nu ramane roz in carne si legumele sunt fragede.