Pâine de carne glazurată
Glazed Meat Loaf necesită aproximativ 1 oră și 15 minute de la început până la sfârșit. Pentru 38 de cenți per porție , primești un aperitiv care servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6 g de proteine , 7 g de grăsimi și un total de 189 de calorii . Această rețetă de la Taste of Home necesită ketchup, sare, morcovi și sare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 26% , ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Pâine cu banane și nucă de cocos cu fructe de padure tibetane Goji , Pâine cu afine Chia-Mac - Fără gluten și lactate și Pâine cu afine .
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați ouăle, laptele, brânza, salinurile, morcovii, ceapa, sarea, pudra de usturoi și piperul. Se sfărâmă carnea de vită peste amestec și se amestecă bine. Modelați o pâine.
Puneți într-un 13-in uns. x 9-in. vas de copt.
Coaceți, descoperit, la 350° timp de 50 de minute.
Pentru glazură, într-o cratiță mică, aduceți zahărul brun, ketchup-ul și muștarul la fiert. Reduceți căldura; se fierbe, neacoperit, timp de 3-5 minute sau până se încălzește. Se pune peste pâine de carne.
Coaceți încă 10-15 minute sau până când carnea nu mai este roz și un termometru pentru carne arată 160°.
Scurgere; se lasa sa stea 10 minute inainte de a taia felii.