Pâine De Carne De Pui

Pâine De Carne De Pui
Pâinea de carne de pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 408 calorii, 28G de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $1.94 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de scallions, pesmet, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma siropul de arțar, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Mic Dejun Chia Cu Vanilie-Migdale ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Pâine De Carne De Pui, Pâine de carne într-o cană, și Pâine de carne pentru o gloată.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 204°.înveliți ușor o tigaie de pâine de 9 pe 3 inci cu spray de gătit și puneți-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare, amestecați ouăle, muștarul, uleiul, sarea, piperul și 1 lingură de pastă de roșii. Într-un robot de bucătărie, tocați usturoiul, ceapa și morcovul până se toacă mărunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De TomatePasta De Tomate
MuștarMuștar
MorcovMorcov
UsturoiUsturoi
PiperPiper
CeapăCeapă
OuăOuă
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
BatetiBateti
BolBol
3
Transferați în castron. Tăiați mărunt 2 jumătăți de piept de pui (aproximativ 1/8 inch zaruri) și tăiați 1 jumătate de piept de pui în bucăți de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Adăugați în castron împreună cu scallions, măr și pesmet. Folosind mâinile, amestecați pentru a combina bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
Ceapa VerdeCeapa Verde
MărMăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Puneți jumătate din amestecul de carne-pâine în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Presărați fisticul în 1 strat. Se acoperă cu amestecul rămas de carne-pâine, apăsând ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De FisticNuci De Fistic
CarneCarne
7
Coaceți timp de 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Între timp, amestecați împreună siropul de arțar și pasta de roșii rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De TomatePasta De Tomate
Sirop De ArțarSirop De Arțar
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
9
Ungeți glazura peste pâinea de carne și readuceți-o la cuptor timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Scoateți și lăsați să se odihnească, acoperit cu folie, timp de 10 minute înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
DificultateMediu
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate19
Revista