South-Of-The-Border Meat Loaf durează aproximativ 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 302 calorii , 28 g de proteine și 13 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 8. Pentru 2,14 USD per porție , această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut acest fel principal. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Un amestec de ceapă, piper, pudră de chili și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de lingură de 49% , acest fel de mâncare este bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Specially Good Meat Loaf (South) , South Dakota Meat Loaf și South Dakota Meat Loaf Makeover .
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, combinați primele 12 ingrediente. Se sfărâmă carnea de vită peste amestec și se amestecă bine. Apăsați într-un 9-inch. x 5 inchi. tavă de pâine acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt Felii
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Coaceți, descoperit, la 375° timp de 1 oră sau până când carnea nu mai este roz și un termometru pentru carne indică 160°.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi Asortați
3
Se răcește timp de 10 minute înainte de a se scoate din tigaie.