Pâine de carne

Pâine de carne
Meatloaf este un fel principal care servește 6. Pentru 1,91 USD pe porție, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 32g de grăsime, și un total de 586 calorii. Un amestec de zahăr brun, sare, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pâine clasică de carne-ultima pâine de carne de care veți avea nevoie vreodată, Pâine clasică de carne-ultima pâine de carne de care veți avea nevoie vreodată, și Pâine clasică de carne-ultima pâine de carne de care veți avea nevoie vreodată.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru PetreceriPentru Petreceri
2
Într-o tigaie la foc moderat, adăugați uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema Fara GrasimeCrema Fara Grasime
Echipamente pe care le vei folosi
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
3
Încălziți uleiul până când este fierbinte, dar nu fumați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema Fara GrasimeCrema Fara Grasime
4
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 5 minute. Se lasă deoparte și se lasă să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Canola Pentru PrăjireUlei De Canola Pentru Prăjire
2 Linguri De Whisky Piure Acru2 Linguri De Whisky Piure Acru
5
Într-un bol de amestecare, bateți ouăle, laptele, muștarul și sosul fierbinte împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil UscatCervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil Uscat
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
6
Adăugați maghiran, cimbru, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaghiranMaghiran
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras
7
Într-un castron mare, combinați carnea, amestecul de ou-lapte, pesmetul, pătrunjelul și amestecul de ceapă gătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
Câteva Parmiginao-Reggiano RasCâteva Parmiginao-Reggiano Ras
2 Linguri De Whisky Piure Acru2 Linguri De Whisky Piure Acru
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
8
Într-un castron mic amestecați ketchup, zahăr și oțet. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cereale Crispix, ZdrobiteCereale Crispix, Zdrobite
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
9
Formați 1 lingură de amestec de carne într-o chiflă mică, adăugați-o într-o tigaie mică cu ulei și gătiți până nu mai este roz. Gustați pentru condimente și ajustați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 De Kilogram De Ciuperci Stridii, Feliate1/4 De Kilogram De Ciuperci Stridii, Feliate
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
10
Transferați amestecul de carne într-o tigaie cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Baton De Bomboane De Ciocolata Cu Lapte, RasBaton De Bomboane De Ciocolata Cu Lapte, Ras
11
Periați carnea cu glazură de ketchup.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cereale Crispix, ZdrobiteCereale Crispix, Zdrobite
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
12
Coaceți în cuptor timp de aproximativ 45 de minute, până când glazura s-a întărit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru PetreceriPentru Petreceri
13
Ungeți pâinea de carne cu glazura rămasă și coaceți încă 15 minute. Temperatura internă a pâinii trebuie să fie de 160 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru PetreceriPentru Petreceri

Vin recomandat: Cabernet Sauvignon, Zinfandel

Cabernet Sauvignon și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru pâine de carne. Pâinea de carne va funcționa cu multe vinuri roșii. Vă recomandăm ceva îndrăzneț și fructat, cum ar fi un Cabernet Sauvignon sau Zinfandel. Un vin pe care l-ai putea încerca este Maxville Cabernet Sauvignon. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 52 de dolari.
Maxville Cabernet Sauvignon
Maxville Cabernet Sauvignon
Cabernet Sauvignon are nuanțe opulente de rubin și granat, cu arome tentante de parfum, cedru și fructe întunecate coapte stratificate cu vanilie, cassis și piper negru. Finisajul este lung și bogat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții6
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista