Pâine De Buzunar
Pâinea de buzunar este o vegan rețetă cu 16 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 171 calorii. Pentru 10 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați drojdie activă, făină de pâine, sare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 14 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 50 de minute. Cu o lingură scor de 47%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Mărturisirea # 14: obișnuiam să o cunosc doar prin" pâine de buzunar " ... pâine Pita, Sandvișuri grecești cu pâine de buzunar cu miel, și Copane De Buzunar.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, dizolvați drojdia în apă caldă.
Lăsați să stea până la crem, aproximativ 10 minute.
Într-un castron mare, combinați amestecul de drojdie cu cele 3 căni de făină și sarea. Se amestecă făina rămasă, 1/2 cană la un moment dat, bătând bine după fiecare adăugare. Când aluatul s-a strâns, întoarceți-l pe o suprafață ușor făinată și frământați până când este neted și suplu, aproximativ 10 minute. Ungeți ușor un castron mare, așezați aluatul în castron și întoarceți-l pentru a acoperi cu ulei. Se acoperă cu o cârpă umedă și se lasă să crească într-un loc cald până se dublează în volum, aproximativ 2 ore. Între timp, preîncălziți cuptorul la 500 grade F (260 grade C).
Împărțiți aluatul în șaisprezece bucăți egale și formați-l în runde.
Rotiți rundele în pâini pătrate de 1/4 inch grosime.
Așezați pe foi de copt unsoare.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 4 până la 5 minute, până când pâinile puf în mijloc.
Se lasă să se răcească pe un suport de sârmă.