Pâine De Bere De Secară

Pâine De Bere De Secară
Pâinea de bere de secară necesită aproximativ 15 ore și 50 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 16 porții cu 165 calorii, 5g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână făină de porumb, zahăr, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este perfect pentru Ziua Tatălui. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 21%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Pâine De Secară Daneză, Terci De Pâine De Secară Daneză (Arllebra...........), și Sare Grass Steakhouse Shiner Bock Beer Bread-puteți face pâine de bere acasă cu luarea noastră la fel.

Instrucțiuni

1
Combinați făina de secară, berea și drojdia într-un castron mare. Acoperiți vasul cu folie de plastic. Plecați peste noapte. A nu se păstra la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De SecarăFăină De Secară
DrojdieDrojdie
BereBere
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
2
A doua zi, adăugați zahăr, sare, scurtare și ou; bate cu mixerul până se omogenizează. Se amestecă semințele de chimen, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
ScurtareaScurtarea
ZahărZahăr
SareSare
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Adăugați suficientă făină de pâine albă pentru a face un aluat moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PâineFăină De Pâine
AluatAluat
4
Frământați pe o suprafață ușor făinată până se omogenizează, aproximativ 10 minute.
5
Așezați într-un vas uns și întoarceți la ulei suprafața aluatului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Lăsați să crească la loc cald aproximativ 1 oră sau până se dublează.
7
Puneți aluatul în jos și împărțiți-l în jumătate. Se modelează în pâini rotunde sau alungite și se așează pe foi de copt unse presărate cu făină de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PorumbFăină De Porumb
AluatAluat
PunchPunch
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
8
Lăsați să crească timp de 30 de minute.
9
Coaceți la 400 de grade F (205 grade C) timp de 30 de minute. Se răcește pe rafturi.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În15 hrs, 50 m.
Porții16
Scor De Sănătate2
Revista