Pâine De Bere

Pâinea de bere ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Această rețetă vegetariană servește 12 și costă 32 de cenți pe porție. O porție conține 159 calorii, 6g de proteine, și 4G de grăsime. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de semințe de floarea soarelui, cheddar ascuțit, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Tatălui. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sare Grass Steakhouse Shiner Bock Beer Bread – puteți face pâine de bere acasă cu take alike, Brânză afumată și Fondue de bere cu Bratwurst fiert la foc mic, slănină la grătar, ciuperci și pâine de secară, și Vă Rog Pe Iubitul Dvs. De Bere Cu Pâine De Bere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Încălziți cuptorul la 375 grade F. Înveliți interiorul unei tigaie de pâine de 9 x 5 inci cu spray-ul antiaderent și dați deoparte.
Bateți împreună făina universală, făina de grâu, praful de copt, sarea, zahărul și mărarul într-un bol mare de amestecare.
Adăugați brânza și amestecați berea doar pentru a combina.
Întindeți aluatul uniform în tigaia pregătită.
Se presară cu semințele de floarea soarelui, dacă se utilizează.
Coaceți pe raftul din mijloc al cuptorului până când pâinea atinge o temperatură internă de 210 grade F pe un termometru citit instantaneu, aproximativ 45 până la 55 de minute.
Se scoate din cuptor și se răcește în tigaie timp de 10 minute.
Transferați pâinea într-un suport de răcire timp de 10 până la 15 minute înainte de feliere și servire.