Pâine De Banane Cu Caramel Sărat

Pâine de banane caramel sărat necesită în jur 1 oră și 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 172 calorii. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta funcționează bine ca o masă de dimineață foarte preț rezonabil. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Un amestec de sare kosher, unt, zahăr de cofetari și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 21%, ceea ce nu este atât de grozav. Încercați Pâine De Banane Cu Caramel Sărat, Caramel Sărat-Budincă De Pâine Cu Banane, și Briose Cu Nuci De Banane Cu Caramel Sărat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Pulverizați o tigaie de pâine de 9x5 inci cu spray de gătit.
Bateți făina, praful de copt și 1/2 linguriță de sare împreună într-un bol.
Bateți 1/2 cană de unt și 1 cană de zahăr brun împreună într-un bol folosind un mixer electric până când este ușor și pufos.
Adăugați ouă, 1 la un moment dat, bătând doar până când sunt combinate. Bateți bananele și 1 lingură de extract de vanilie în amestecul de unt. Adăugați treptat amestecul de făină, bătând la viteză mică, doar până când este încorporat.
Se toarnă aluatul în tava pregătită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, 45 până la 55 de minute. Se răcește în tigaie timp de 20 de minute. Rulați cuțitul în jurul marginilor pâinii și transferați-l într-un suport de sârmă.
Încălziți 1/4 cană de zahăr brun și 2 linguri de unt într-o cratiță la foc mediu; se aduce la fierbere. Gatiti, amestecand constant cu un tel, pana cand zaharul este dizolvat, aproximativ 1 minut. Amestecați smântâna în amestecul de zahăr brun și îndepărtați cratița de pe foc. Se amestecă 1/3 cană de zahăr și 1/4 linguriță de sare în amestec de cremă până când glazura este netedă.
Stropiți glazura peste pâine.