Pâinea de anghinare necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru 59 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 251 calorii, 6g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 12. 401 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Dacă aveți la îndemână inimi de anghinare ambalate în apă, pâine crustă, brânză mozzarella parțial degresată și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Pâine De Anghinare, Pâine De Anghinare, și Aperitiv Pâine De Anghinare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Coaceți pâinea conform instrucțiunilor pachetului; rece.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Tăiați pâinea pe jumătate pe lungime; așezați pe o foaie de copt unsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
3
Într-un castron mic, combinați anghinarea, pesmetul, parmezanul, maioneza și usturoiul; se întinde uniform pe părțile tăiate ale pâinii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan
Pesmet
Anghinare
Maioneză
Usturoi
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pâine
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Se presară cu brânză mozzarella.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
5
Se coace la 350 de minute sau la 15-20 de minute până se topește brânza.