Pâine De Anghinare

Pâine De Anghinare
Pâinea de anghinare necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru 59 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 251 calorii, 6g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 12. 401 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Dacă aveți la îndemână inimi de anghinare ambalate în apă, pâine crustă, brânză mozzarella parțial degresată și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Pâine De Anghinare, Pâine De Anghinare, și Aperitiv Pâine De Anghinare pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Coaceți pâinea conform instrucțiunilor pachetului; rece.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Tăiați pâinea pe jumătate pe lungime; așezați pe o foaie de copt unsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Într-un castron mic, combinați anghinarea, pesmetul, parmezanul, maioneza și usturoiul; se întinde uniform pe părțile tăiate ale pâinii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
PesmetPesmet
AnghinareAnghinare
MaionezăMaioneză
UsturoiUsturoi
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Se presară cu brânză mozzarella.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
5
Se coace la 350 de minute sau la 15-20 de minute până se topește brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Se servește cald.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
Revista