Pâine Cu Șuncă De Caramel
Pâinea de șuncă de Caramel necesită în jur 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 12. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 497 calorii, 22g de proteine, și 23g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, carne de vită măcinată, zahăr brun și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până zahăr brun ai putea urma acest curs principal cu Briose cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Funcționează bine ca fel principal. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 35%. Încercați Pâine De Caramel-Smochine, Pull-Apart Caramel Pâine, și Tort de pâine cu mere Caramel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Puneți pâinea într-un castron mare, turnați laptele și înmuiați până la moale. Se amestecă bine, apoi se amestecă șunca, carnea de vită, ouăle, sarea, muștarul uscat și 1/3 cană de zahăr brun.
Se amestecă bine și se împachetează amestecul într-un vas de copt din sticlă de 9x13. Se amestecă împreună 1 cană de zahăr brun, făină și muștar preparat. Amestecați suficient oțet pentru a face o pastă tartinabilă.
Întindeți toppingul deasupra cărnii.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de o oră până când carnea de vită măcinată a gătit, iar toppingul s-a rumenit frumos.