Pâine Cu Usturoi De Arpagic

Pâine Cu Usturoi De Arpagic
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați pâinea cu usturoi de arpagic. Această rețetă face 12 porții cu 146 calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 34 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Dacă aveți brânză parmezană, arpagic, pâine și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 26%, ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pâine cu usturoi, arpagic și brânză la grătar, Usturoi Irlandez Cheddar Arpagic Sifon Pâine, și Supă de conopidă cu ulei de arpagic și pâine picantă cu usturoi.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați untul, brânza, arpagicul și usturoiul; se întinde pe o parte a fiecărei felii de pâine. Înfășurați într-o bucată mare de folie rezistentă; sigilați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
BrânzăBrânză
ArpagicArpagic
UsturoiUsturoi
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
PâinePâine
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
2
Așezați pe o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Se coace la 350 de euro timp de 15-20 de minute sau până se încălzește.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista