Pâine Cu Usturoi Brânză
Pâine usturoi Cheesy ar putea fi o reteta buna pentru a extinde caseta de reteta hor d ' oeuvre. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană lacto ovo are 265 calorii, 5g de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați pâine, brânză Cheddar ascuțită, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de super scor spoonacular de 32%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pâine Cu Usturoi Brânză, Pâine Cu Usturoi Brânză, și Pâine Cu Usturoi Brânză.
Instrucțiuni
Se amestecă maioneza, brânza, ceapa și usturoiul; se întinde pe jumătăți de pâine, dacă se dorește, se presară pătrunjel și boia. Înfășurați fiecare jumătate în folie. Se dă la frigider timp de 1-2 ore sau se congelează. Desfaceți și așezați pe o foaie de copt.
Coaceți la 400 de euro timp de 8-10 minute (20-25 de minute dacă este congelat) sau până când se umflă, dar nu se rumenesc.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Pâine cu usturoi brânză în meniu? Încercați să vă asociați cu vin spumant și spumant ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Pierre Peters Cuvee Reserve Grand Cru. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 65 de dolari pe sticlă.
![Pierre Peters Cuvee Reserve Grand Cru]()
Pierre Peters Cuvee Reserve Grand Cru
Vinul este limpede sau palid cu indicii de verde tipice Chardonnay. Mousse-ul este fin și regulat, cu o panglică frumoasă de bule puternice. Primul nas este atât înflorit, cât și fructat, apoi vine note de nuci proaspete și pâine proaspătă. În finisaj există citrice care aduce o impresie frumoasă de netezime și prospețime. Atacul este sincer, asociat cu delicatețe și rotunjime. Prima impresie este dominată de fructe albe proaspete (lămâie și pere) și de flori (salcâm), urmate de note cremoase. În cele din urmă este persistent pe citrice (grapefruit confiat, mandarină și lămâie) și mineralitate, aducând prospețime și eleganță vinului.