Pâine Cu Sodă De Afine-Arțar

Pâine Cu Sodă De Afine-Arțar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați pâinea cu sodă de afine-arțar. Această rețetă face 12 porții cu 261 calorii, 6g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână bicarbonat de sodiu, ouă, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pâine De Sodă De Afine Cu Glazură De Var, Budincă De Pâine Cu Afine-Arțar, și Pâine de dovleac de afine-migdale cu glazură de arțar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.ungeți foaia mare de prăjituri cu spray de scurtare sau de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Ceașcă Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau StafideCeașcă Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau Stafide
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Așezați cerealele într-o pungă de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor; sigilați punga și zdrobiți cu sucitorul sau ciocanul de carne (sau zdrobiți în robotul de bucătărie).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dulceata De Capsuni Fara Samburi, ImpartitaDulceata De Capsuni Fara Samburi, Impartita
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
3 Căni De Pesmet Panko3 Căni De Pesmet Panko
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
3
În castron mare, se amestecă împreună cereale, făină, afine, coaja de portocala, praf de copt, bicarbonat de sodiu și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Dulceata De Capsuni Fara Samburi, ImpartitaDulceata De Capsuni Fara Samburi, Impartita
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Tăiați în unt, folosind blenderul de patiserie (sau trăgând 2 cuțite de masă prin amestec în direcții opuse), până când amestecul arată ca niște firimituri fine; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Într-un castron mediu, amestecați Zara, sosul de mere, siropul de arțar și ouăle. Se amestecă în amestecul de cereale până se formează aluatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
Dulceata De Capsuni Fara Samburi, ImpartitaDulceata De Capsuni Fara Samburi, Impartita
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Așezați aluatul pe suprafața ușor făinată. Frământați 30 de secunde până la 1 minut sau până se omogenizează (dacă aluatul este prea lipicios, frământați în făină suplimentară, câte 1 lingură odată). Formați aluatul în rotund de 7 inci; așezați pe foaia de prăjituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
7
Tăiați forma X, Adâncime de 1/2 inch, deasupra aluatului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
8
Coaceți 55 până la 60 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Scoateți din foaia cookie în raftul de răcire. Se răcește 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții12
Scor De Sănătate8
Bucătăriieuropeanirlandez
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista