Pâine Cu Sodă
Pâinea de sodă necesită aproximativ 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 369 calorii, 8g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Este o foarte prietenos cu bugetul rețetă pentru fanii mâncării Europene. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Acesta funcționează bine ca un mic dejun. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de zahăr brun, stafide, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 34%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Încercați Coacerea pâinii: pâine de sodă cu afine uscate, Autentic Irlandez Soda Pâine (Mașină De Pâine), și Pâine Irlandeză Cu Sodă: Pâine Rapidă Ușoară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Aranjați raftul cuptorului pe rândul din mijloc. Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament.
Adăugați făina, zahărul, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron mare și bateți pentru a se amesteca. Aruncați untul și tăiați-l folosind o furculiță până când arată ca niște pietricele mici.
Adăugați semințele de chimen, 1 1/4 cană de zară și stafidele și amestecați până arată ca un aluat uscat de biscuiți. Frământați aproximativ 1 minut până când aluatul se reunește.
Formați o bilă rotundă cu diametrul de 7 inci și așezați-o pe foaia de copt pregătită.
Periați runda cu Zara rămasă, apoi marcați un X în partea de sus a rundei folosind un cuțit ascuțit.
Coaceți până se rumenesc și când o frigăruie de lemn introdusă în centrul pâinii iese curată, aproximativ 1 oră 10 minute.
Lăsați să se răcească pe o grătar înainte de a felia.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Sherry cremă, Port și Moscato d ' Asti sunt alegeri excelente pentru pâinea cu sifon. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.