Pâine Cu Scorțișoară
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de pâine, așa că încercați pâinea cu scorțișoară. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 100 de calorii. Această rețetă servește 32. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 33 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați făină, scorțișoară, făină de grame și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pâine Cu Scorțișoară, Pâine Cu Scorțișoară, și Pâine Cu Scorțișoară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați 1/4 cană din laptele cald, drojdia și un vârf de zahăr. Amestecați pentru a se dizolva și urmăriți-l pentru a vă asigura că amestecul spumează din drojdie.
Combinați laptele cald rămas, untul și zahărul în vasul unui mixer. Se amestecă oul, vanilia, coaja și sarea – puteți folosi paleta sau o lingură.
Adăugați amestecul de drojdie și 3 1/2 căni de făină și amestecați până se amestecă foarte bine, dar încă lipicios. Atașați cârligul de aluat și cu mixerul la viteză medie-mică și adăugați făina rămasă, treptat (aproximativ ceașcă de la un moment dat), până când aluatul este gros și elastic. Acest aluat special este lipicios și nu va curăța complet părțile laterale ale bolului, dar dacă îl apăsați cu degetul, acesta nu trebuie să se lipească. Continuați să bateți cu cârligul pentru aluat încă aproximativ 3 până la 5 minute sau până când aluatul este neted și îl trageți. Ar trebui să fie destul de ușor de manevrat, dar nu ar trebui să se simtă uscat.Frecați un castron mare cu unt și puneți aluatul în castron. Acoperiți vasul cu folie de plastic și puneți-l într-un loc cald pentru a se ridica timp de 1 oră.Faceți umplutura amestecând zahărul, scorțișoara și făina împreună într-un castron. Într-un alt castron, amestecați oul și apa.Împărțiți aluatul în două bucăți egale. Luați prima piesă și rotiți-o sau apăsați-o într-un dreptunghi lung de aproximativ 6.18 (nu trebuie să fie precis).
Ungeți dreptunghiul generos cu amestec de ouă și presărați peste el aproximativ 3 linguri (sau jumătate) de zahăr de scorțișoară.
Se presara pe aproximativ ceașcă de stafide. Începând cu partea scurtă, rulați într-un cilindru. Prindeți capetele pentru a sigila și a le pune într-o tigaie metalică de 8 cm pe 4 cm, care a fost căptușită cu folie sau pergament și pulverizată cu spray de copt. Repetați cu a doua secțiune de aluat, dar în loc să o puneți într-o tigaie, puneți aluatul pe o foaie de copt tapetată cu pergament. Puneți aluatul într-un loc cald să crească încă o oră și jumătate.Când aluatul a crescut, periați aluatul cu amestecul de ouă rămas, având grijă să nu-l dezumflați.
Coaceți pâinea într-un cuptor preîncălzit de 350 F pentru aproximativ 45 de minute, tentând pâinea cu folie de aluminiu pentru ultimele 20 de minute.
Scoateți pâinea din cuptor și, după aproximativ 10 minute, scoateți-o din tigaie.