Pâine Cu Scorțișoară
Pâinea cu scorțișoară din zară este o vegetarian pâine. Această rețetă servește 32. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 151 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară măcinată, zahăr, nuci și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pâine Cu Scorțișoară, Plăcintă Cu Lapte Bătut Cu Scorțișoară, și Plăcintă Cu Lapte Bătut Cu Scorțișoară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați făina, bicarbonatul de sodiu și sarea. Într-un castron mic, combinați uleiul și 1-1/2 căni de zahăr.
Adăugați zară și ouă; se amestecă bine. Se amestecă în ingrediente uscate doar până se umezesc. Umpleți două unse 8-in. x 4-în. sau cinci unse 5-3 / 4-in. x 3-în. x 2-în. tigăi de pâine aproximativ o treime pline.
Combinați scorțișoara și zahărul rămas; presară jumătate peste aluat. Se acoperă cu aluatul rămas și scorțișoară-zahăr. Rotiți aluatul cu un cuțit.
Se coace la 350 de minute pentru 45-55 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește în tigăi timp de 10 minute înainte de a le scoate pe rafturile de sârmă.