Pâine cu roșii: Pan Con Tomate

Dacă vrei să adaugi mai multe rețete fără lactate în repertoriul tău, Pâine cu roșii: roșii pan con ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încerci. O porție conține 60 de calorii, 2 g de proteine și 4 g de grăsimi. Pentru 14 cenți per porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 9 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și cumpărați ulei de măsline, roșii roma, șuncă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 11 minute. Vă este adus de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 27%, ceea ce este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Pan con Tomate (pâine cu roșii), Pan con Tomate' y Anchoa—Usturoi, ulei de măsline și roșii proaspete pe pâine prăjită și Pan con Tomate (pâine prăjită în stil spaniol cu roșii).
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Preîncălziți grătarul. Tăiați pâinea în unghi în 20 de bucăți subțiri. Folosind 3 linguri de ulei de măsline, periați ambele părți ale fiecărei felii de pâine.
Puneți feliile de pâine pe grătarul încins și prăjiți, aproximativ 2 minute pe fiecare parte, sau până devin aurii.
Tăiați fiecare felie de șuncă în sferturi. Într-o tigaie mică, adăugați lingura rămasă de ulei de măsline și gătiți șunca până devine crocantă.
Scoateți șunca pe un prosop de hârtie pentru a îndepărta excesul de ulei.
Cât timp pâinea este încă caldă, frecați un cățel de usturoi pe fiecare felie de pâine.
Tăiați vârful roșiilor și frecați roșia pe feliile de pâine.
Stropiți cu ulei de măsline pe fiecare bucată și stropiți cu sare cușer. Deasupra cu o bucată de șuncă.