Pâine Cu Rozmarin Focaccia
Reteta Rosemary Focaccia Pâine este gata în aproximativ 3 ore și este cu siguranță un extraordinar vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă face 12 porții cu 242 calorii, 6g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de frunze de rozmarin, făină de pâine, ulei de măsline extra virgin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cum se face Focaccia Pâine și rozmarin usturoi Focaccia, Pâine Cu Rozmarin Focaccia, și Pâine Cu Rozmarin Focaccia pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună drojdia și apa caldă într-un castron al unui mixer electric greu; lăsați să stea 5 minute.
Adăugați făină de pâine, 1/4 cană ulei și 1 lingură. sare de masă la amestecul de drojdie. Bateți la viteză mică, folosind atașamentul cu palete, 10 secunde sau până la amestecare. Măriți viteza la mediu. Bateți 45 de secunde sau până când aluatul este neted.
Adăugați 1 Lingură. rosemary. Înlocuiți atașamentul paletei cu cârlig de aluat; creșteți viteza la mediu-mare și bateți 4 minute. (Aluatul va fi lipicios.)
Întoarceți aluatul pe o suprafață înmuiată și frământați până când este netedă și elastică (aproximativ 1 minut).
Așezați într-un castron uns, întorcându-vă pentru a acoperi. Acoperiți aluatul cu folie de plastic și lăsați să crească într-un loc cald (80 până la 85), fără curenți, 1 oră sau până când se dublează în vrac.
Apăsați aluatul într - o tigaie bine unsă de 15 x 10 inci, apăsând la o grosime de aproximativ 1/4 inci. Acoperiți cu un prosop de bucătărie și lăsați să se ridice într-un loc cald 1 oră.
Preîncălziți cuptorul la 47
Apăsați mânerul unei linguri de lemn în aluat pentru a face indentări la intervale de 1 inch; stropiți cu 3 linguri. ulei.
Se presară cu sare kosher și restul de 1 lingură. rosemary.
Coaceți 14 până la 16 minute sau până când blatul este maro deschis.
Scoateți din tigaie la un suport de sârmă, și se răcește 10 minute.