Pâine Cu Rozmarin Focaccia

Pâine Cu Rozmarin Focaccia
Reteta Rosemary Focaccia Pâine este gata în aproximativ 3 ore și este cu siguranță un extraordinar vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă face 12 porții cu 242 calorii, 6g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de frunze de rozmarin, făină de pâine, ulei de măsline extra virgin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cum se face Focaccia Pâine și rozmarin usturoi Focaccia, Pâine Cu Rozmarin Focaccia, și Pâine Cu Rozmarin Focaccia pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă împreună drojdia și apa caldă într-un castron al unui mixer electric greu; lăsați să stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați făină de pâine, 1/4 cană ulei și 1 lingură. sare de masă la amestecul de drojdie. Bateți la viteză mică, folosind atașamentul cu palete, 10 secunde sau până la amestecare. Măriți viteza la mediu. Bateți 45 de secunde sau până când aluatul este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PâineFăină De Pâine
Sare De MasăSare De Masă
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
3
Adăugați 1 Lingură. rosemary. Înlocuiți atașamentul paletei cu cârlig de aluat; creșteți viteza la mediu-mare și bateți 4 minute. (Aluatul va fi lipicios.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
4
Întoarceți aluatul pe o suprafață înmuiată și frământați până când este netedă și elastică (aproximativ 1 minut).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
5
Așezați într-un castron uns, întorcându-vă pentru a acoperi. Acoperiți aluatul cu folie de plastic și lăsați să crească într-un loc cald (80 până la 85), fără curenți, 1 oră sau până când se dublează în vrac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Apăsați aluatul într - o tigaie bine unsă de 15 x 10 inci, apăsând la o grosime de aproximativ 1/4 inci. Acoperiți cu un prosop de bucătărie și lăsați să se ridice într-un loc cald 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Preîncălziți cuptorul la 47
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Apăsați mânerul unei linguri de lemn în aluat pentru a face indentări la intervale de 1 inch; stropiți cu 3 linguri. ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
9
Se presară cu sare kosher și restul de 1 lingură. rosemary.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
10
Coaceți 14 până la 16 minute sau până când blatul este maro deschis.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Scoateți din tigaie la un suport de sârmă, și se răcește 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Castello di ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 48 de dolari pe sticlă.
Castello di ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
Castello di ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
# 31 entuziast de vin Top 100 din 2018 Roșu rubiniu pur. Nas fructat cu note de cireșe și căpșuni. Unele sugestii terțiare amintesc de piele. Arome de fructe roșii coapte, suculente, interesante și de lungă durată. Taninurile sunt coapte și delicate. Postgustul exprimă o prospețime plină de viață cu note de fructe roșii închise, pământ umed și lemn.
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții12
Scor De Sănătate4
Revista