Pâine Cu Praline
Această rețetă face 12 porții cu 487 calorii, 6g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână aluat de pâine, zahăr brun ferm, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Lemony Pull-Apart pâine făcută simplu cu o mașină de pâine și o tigaie Bundt, Pâine de dovleac-pâine dulce și sărată, și Pâine Desprinsă.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună zahărul granulat și 3 lingurițe. scorțișoară. Înveliți fiecare rulou în unt; rulouri de dragare în amestec de zahăr. Aranjați într-o tigaie cu tub de 10 inci ușor unsă; se presară cu nuci pecan. Acoperiți și răciți 8 până la 18 ore.
Preîncălziți cuptorul la 32
Bateți frisca la viteză mare cu un mixer electric până se formează vârfuri moi; se amestecă zahărul brun și restul de 1 linguriță. scorțișoară.
Se toarnă amestecul peste aluat.
Așezați tigaia pe o foaie de copt căptușită cu folie de aluminiu.
Coaceți la 325 timp de 1 oră sau până se rumenesc. Se răcește pe un suport de sârmă 10 minute; inversați pe o farfurie de servire și stropiți cu orice glazură rămasă în tigaie.
Notă: Am testat cu cina albă Rhodes