Pâine Cu Piersici

Pâine Cu Piersici
Nevoie de o pâine fără lactate și vegetariană? Pâinea cu piersici ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 216 calorii. Această rețetă servește 16 și costă 31 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână praf de copt, bicarbonat de sodiu, extract de vanillan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pâine Cu Piersici, Pâine Cu Piersici, și Pâine de piersici cu nuci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați două tigăi de pâine de 8 x 4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare, bateți ușor ouăle. Se amestecă zahărul, uleiul și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
ZahărZahăr
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Adăugați făină, praf de copt, bicarbonat de sodiu, sare și scorțișoară; se amestecă doar pentru a se combina. Se amestecă piersicile și nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
ScorțișoarăScorțișoară
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
NuciNuci
SareSare
4
Se toarnă aluatul în tigăile pregătite.
5
Coaceți aproximativ 1 oră sau până când un tester introdus în centru iese curat.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții16
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista