Pâine Cu Piersici
Nevoie de o pâine fără lactate și vegetariană? Pâinea cu piersici ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 216 calorii. Această rețetă servește 16 și costă 31 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână praf de copt, bicarbonat de sodiu, extract de vanillan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pâine Cu Piersici, Pâine Cu Piersici, și Pâine de piersici cu nuci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați două tigăi de pâine de 8 x 4 inch.
Într-un castron mare, bateți ușor ouăle. Se amestecă zahărul, uleiul și vanilia.
Adăugați făină, praf de copt, bicarbonat de sodiu, sare și scorțișoară; se amestecă doar pentru a se combina. Se amestecă piersicile și nucile.
Se toarnă aluatul în tigăile pregătite.
Coaceți aproximativ 1 oră sau până când un tester introdus în centru iese curat.