Pâine Cu Nuci De Dovlecel
Zucchini nuc pâine ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Această rețetă servește 16 și costă 49 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și vegetariană are 302 calorii, 6g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 212 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de scorțișoară măcinată, bicarbonat de sodiu, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 47%. Rețete similare includ Pâine De Dovlecei Cu Ciocolată Și Nucă, Pâine Cu Ciocolată Cu Nuci De Dovlecel, și Naptime Chef pâine de dovlecei preferată (sau brioșe de dovlecei).
Instrucțiuni
Bateți împreună făina, bicarbonatul de sodiu, sarea, scorțișoara și praful de copt.
Într-un castron mare, bateți ouăle. Bateți treptat în zahăr, apoi ulei.
Adăugați amestecul de făină alternativ cu dovlecei în amestecul de ouă. Se amestecă stafidele, nucile și vanilia.
Se toarnă aluatul în două tigăi de pâine unsă de 9 x 5 inci și ușor făinate.
Coaceți pe cel mai mic raft al cuptorului la 350 grade F (175 grade C) timp de 55 de minute.
Lăsați să se răcească timp de 10 minute în tigaie, apoi întoarceți-vă pe rafturi pentru a se răci complet. Pentru a îngheța, înfășurați pâinile în folie de plastic, apoi înfășurați în hârtie congelatoare grea. Va păstra pe termen nelimitat.