Pâine Cu Nuci De Caramel
Pâinea cu nuci de Caramel este o fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian rețetă cu 12 porții. O porție conține 616 calorii, 2G de proteine, și 50g de grăsime. Pentru $1.45 pe portie, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți zahăr brun ferm, unt, nuci și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 10%. Rețete similare includ Pâine Cu Mere Caramel, Pâine cu caramel și caju cu înghețată de cafea, și Apple a trage în afară pâine cu caramel burniță # SundaySupper.
Instrucțiuni
Combinați zahărul brun și nucile într-un castron mic. Se amestecă untul. Puneți jumătate din amestecul de zahăr în fundul unei tigaie unsă.
Tăiați fiecare biscuit în jumătate (folosiți foarfece de bucătărie pentru tăierea rapidă).
Așezați jumătate din jumătățile de biscuiți alternativ peste amestecul de zahăr. Puneți amestecul de zahăr rămas peste biscuiți în tigaie; acoperiți cu biscuiții rămași.
Coaceți la 350 timp de 30 până la 35 de minute sau până se rumenesc. Întoarceți-vă imediat pe un platou de servire, lingând orice sos rămas în tigaie peste pâine.