Pâine Cu Miere Multigrain

Pâine Cu Miere Multigrain
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de pâine, așa că încercați pâinea cu miere Multigrain. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 13g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 383 calorii. Această rețetă fără lactate și vegetariană servește 16 și costă 43 de cenți pe porție. Un amestec de fulgi de tărâțe de grâu cereale, sare, ovăz obișnuit și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este excelent. Încercați Pâine Multigrain cu unt de miere, Peste Noapte Miere-Migdale Cereale Multigrain, și Pâine Multigrain pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se dizolvă mierea și drojdia în apă caldă într-un castron mare și se lasă să stea 5 minute. Lingurați ușor făinurile în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MiereMiere
ApăApă
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
BolBol
2
Adăugați 7 căni de făină universală, făină integrală de grâu și următoarele 4 ingrediente (făină integrală de grâu prin sare) în amestecul de drojdie; se amestecă bine pentru a forma un aluat rigid. Întoarceți aluatul pe o suprafață făinoasă. Frământați până când este neted și elastic (aproximativ 8 minute); adăugați suficient din făina universală rămasă, câte 1 lingură, pentru a preveni lipirea aluatului de mâini (aluatul se va simți lipicios).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Integrală De GrâuFăină Integrală De Grâu
AluatAluat
DrojdieDrojdie
SareSare
3
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-l pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 45 de minute sau până la dublarea dimensiunii. (Apăsați ușor două degete în aluat. Dacă rămâne indentarea, aluatul a crescut suficient.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Puneți aluatul în jos; acoperiți și lăsați să se odihnească 5 minute. Împărțiți în jumătate. Lucrând cu o porție la un moment dat (acoperiți aluatul rămas pentru a preveni uscarea), rulați fiecare porție într-un dreptunghi de 15 x 8 inci pe o suprafață făinoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
PunchPunch
RolaRola
5
Rulați fiecare dreptunghi strâns, începând cu o margine scurtă, apăsând ferm pentru a elimina buzunarele de aer; ciupiți cusătura și se termină pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
6
Așezați rulourile, cu cusătura în jos, în tigăi de pâine de 2 (9 x 5 inci) acoperite cu spray de gătit. Acoperiți și lăsați să crească 45 de minute sau până la dublarea dimensiunii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
7
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Descoperiți aluatul; coaceți la 350 timp de 40 de minute sau până când pâinile sunt rumenite pe fund și sună gol când sunt bătute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Scoateți din tigăi; se răcește pe rafturi de sârmă.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate64
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista