Pâine Cu Miere De Ovăz
Pâinea cu miere de ovăz ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 32 și costă 17 cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 148 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime per portie. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Un amestec de drojdie activă, unt, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pâine De Ovăz Cu Miere, Pâine De Ovăz Cu Miere, și Pâine Sandwich Cu Miere Și Fulgi De Ovăz.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, dizolvați drojdia în apă caldă; deoparte. Într-un alt castron, amestecați apa clocotită și scurtați până când scurtarea este topită.
Se adauga miere; se raceste la 110 -115-115.
Adăugați ovăzul, ouăle, sarea, amestecul de scurtare și 3 căni de făină în amestecul de drojdie. Bateți până se omogenizează. Amestecați suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale.
Întoarceți-vă pe o suprafață înmuiată; frământați până la neted și elastic, aproximativ 6-8 minute.
Se pune într-un castron uns, întorcându-se o dată pentru a unge blatul. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră.
Punch aluat în jos. Întoarceți-vă pe o suprafață ușor făinată; împărțiți în jumătate. Formați fiecare porție într-o pâine.
Se pune în două unse 9-in. x 5-in. tigăi de pâine. Înțepați vârfurile cu o furculiță.
Ungeți cu unt. Acoperiți și lăsați să crească până se dublează, aproximativ 40 de minute.
Coaceți la 350 de minute timp de 30-35 de minute sau până se rumenesc.
Scoateți din tigăi pentru a se răci pe rafturile de sârmă.