Pâine cu lămâie și zmeură
Pâinea cu lămâie cu zmeură este un desert fără lactate și lacto ovo vegetarian . Pentru 36 de cenți per porție , această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3 g de proteine , 5 g de grăsimi și un total de 158 de calorii . Această rețetă servește 12. Mergeți la magazin și luați sare, bicarbonat de sodiu, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute . În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de remarcabil cu lingură de 15% . Încercați Pâine cu lămâie cu zmeură , Prăjitură cu lămâie și zmeură și Pâine pentru mic dejun cu zmeură și nucă de cocos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați ingredientele uscate. Într-un alt castron, amestecați oul, albușurile, iaurtul, uleiul și coaja de lămâie.
Adăugați la ingredientele uscate doar până se umezesc. Încorporați zmeura.
Transferați la un 8-in. x 4 inchi. tavă de pâine acoperită cu spray de gătit.
Se coace la 350° timp de 60-65 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 10 minute înainte de a scoate din tavă pe un grătar pentru a se răci complet.
Vin recomandat: Port
Lemon Loaf Cheke funcționează foarte bine cu Port. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. NV Mission Mountain Winery Cocoa Vin Port cu un rating de 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Mission Mountain Winery Cocoa Vin Port
Un aperitiv uimitor după cină. Aroma bogata de ciocolata cu aroma de cirese acoperite de ciocolata. De asemenea, grozav deasupra înghețatei de vanilie.