Pâine cu lingură de porumb cu brânză
Rețeta Cheesy Corn Spoon Bread se poate face în aproximativ 50 de minute. Pentru 67 de cenți per porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 15 porții cu 268 de calorii, 7 g de proteine și 17 g de grăsime fiecare. Un amestec de boabe de porumb, smântână, sare și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 22%, ceea ce este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Cheesy Corn Spoon Bread, Cheesy Potato Spoon Bread și Cheesy Potato Spoon Bread.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, căliți ceapa în unt până se înmoaie; pus deoparte.
Într-un castron mare, bate ouăle; se adauga smantana, ambele conserve de porumb, sare si piper. Se amestecă amestecul de pâine de porumb până se omogenizează. Încorporați ceapa sotă, jalapeno și 1-1/2 căni de brânză.
Transferați într-o unsă puțin adâncă de 3 litri. vas de copt.
Se presară cu brânză rămasă.
Se coace, neacoperit, la 375° timp de 35-40 de minute sau pana cand o scobitoare introdusa langa centru iese curata; se răcește ușor.